maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kesä tuli ja meni

Tajusin tuossa pari päivää sitten, että en ole päivittänyt blogia piiiitkään aikaan. Johtuu varmaan kesästä ja kesätohinoista, vaikka en ole edes lomalla vielä ollut. Kesälomani vietän vasta kolmen viikon päästä joten voi olla, että blogin hiljaiselo jatkuu vielä syksyyn.

Edellisessä postauksessa hehkutin venäläis-sulhoa, mutta homma meni kuin menikin puihin. Edellisenä päivänä myyjä ei enää vastannut sähköpostiini jossa kysyin mihin aikaan tapaamme, enkä ole sen koomin kuullut hänestä. Potutuksen määrä oli valtaisa, mutta nyt jo laantunut.

Ykkös sulhoehdokkaan peruuntumisen jälkeen olen seuraillut yhdistyksen myydään-palstaa, ja sieltä bongasinkin Picus-kasvatin! Meille onkin siis varattuna pk satiini soopeli uros. Enää täytyy sopia milloin uusi herra voisi kotiutua, luovutus on tällä viikolla.

Mietin jonkun verran tuota satiinia, en ole niitä juurikan nähnyt livenä joten en tiedä miltä se todellisuudessa näyttää. Toinen vaihtoehto olisi ollut lk soopeli, mutta tuo pitkäkarvaisuus painoi tällä kertaa enemmän vaakakupissa. Astutus venyy valitettavasti lähes vuodenvaihteeseen kun täytynee odotella tuon uuden uroksen kasvamista. Toivotaan, ettei jää tuo Ines käyttämättä kun venyy aika lähelle yhtä ikävuotta.

Kuvasin (lue: isäntä kuvasi) eilen "pikku"cämpsyt, ja juuri kun olin laittamassa kuvia koneelle loppui kamerasta akku enkä löydä laturia mistään. TURHAUTTAVAA! Ja nuo "pikku"cämpsyt ei ole enää mitään pikkusia, nimittäin naaraat ovat melkein emonsa kokoisia :D

Suunnitteilla olisi lähteä Lappeenrannan näyttelyyn, mutta siitä myöhemmin lisää :)

P.S. Ostakaa tuo meidän terra pois! ;)

4 kommenttia:

  1. Minkä kokonen se terraario olisi? Ja paljon maksaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkomitat: L 125cm K 44cm S 44cm, massiiviset kehykset joten todellinen koko hieman pienempi. Mukaan kansi vanerisilla kehyksillä ja verkolla, kannessa myös kahva

      Hinta 30€

      Poista
    2. Okei, taidan jättää väliin kun on liian iso talvikolle :/

      Poista